header

Voda

Voda

Vodo najdemo skoraj povsod na Zemlji in je potrebna za vse znane oblike življenja. Okoli 75 % Zemljine površine je prekrito z vodo, od tega je sladke vode le 3%. V našem telesu je od 60-70% vode.
Kvaliteta vode je zelo pomembna za naš razvoj in zdravje. Naše telo je orodje, ki ga nujno potrebujemo za bivanje na tem planetu, zato je prav, da ga pravilno vzdržujemo. V telo vnašamo informacije (skozi sliko, zvok, hrano, vodo...), zato je pomembno kaj in na kakšen način to počnemo.

Japonski znanstvenik dr.Masaru Emoto je z različnimi poizkusi dokazal, da voda sprejema in hrani informacije. Vodo v poizkusih so informirali tako, da so jo postavili na papir z določeno besedo, da so ji pošiljali razne misli,vrteli različno glasbo... V kolikor so bile besede ali melodija pozitivne, so se molekule vode sestavile v čudovite harmonične kristale. Prav tako lahko vplivamo tudi na hrano saj vsebuje veliko vode.

Da bi se naše telo lahko čistilo in normalno delovalo, potrebujemo kvalitetno vodo. Vodo lahko oplemenitimo s pozitivnimi mislimi, tako da jo pretakamo, uporabimo naravne filtre, kristale, hranimo v hladnem in temnem prostoru in da namesto plastenk uporabljamo steklenice. V večjem delu Slovenije je voda iz pipe boljša kot kupljena.

Na zvočnih kopelih se voda energizira z naravnimi vibracijami in spremeni strukturo. Če tako vodo odnesemo s seboj domov, jo lahko dodajamo v poljubnem razmerju v pijačo ali hrano.

Zvok deluje še nekaj časa po kopeli, zato je priporočljivo piti več vode.